VRIJ ATELIER 

Ontplooi jezelf op een creatieve wijze in een rustgevende atelier of tuin 

ARTE & ALEGRIA is er voor iedereen die op zoek is naar een plek om zich creatief uit te leven en gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

 Elke EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND kan je in het vrije atelier terecht van 10.00u. tot 16.00u. Je bent niet verplicht telkens de volledige dag te komen: het kan perfect dat je alleen in de voor- of namiddag komt. Wie heel de dag komt, brengt een lunchpakket mee.
Iedereen die graag creatief bezig is, maar geen les wil volgen is welkom. Je kan dus zelfstandig werken of je hebt genoeg aan een ondersteuning van een vrijwilliger. Het is bedoeld dat het voor jou een ontspannen moment wordt, waar je een eigen creatie van klei of verf maakt met de in het atelier beschikbaar gestelde hulpmiddelen of je brengt je eigen materiaal mee.

Het vrij atelier is wegens de huidige coronamaatregelen op afspraak. 

Reserveren kun je op tel : 0476459997 of op 0473608200

WELKE TECHNIEKEN ?

  • schilderen en tekenen: op papier of doek, met houtskool, acryl- of aquarelverf, potloden, ...
  • Boetseren met klei

PRIJS met eigen materiaal ?

Elk atelierbezoek betaal je € 10 als je je eigen materiaal meebrengt.  Ben je van plan om regelmatig te komen? Dan schaf je best een beurtenkaart aan: een kaart kost € 100 en is goed voor 12 atelierbeurten (dus 10 + 2 gratis). Een beurtenkaart kan ook op naam van een voorziening/school/leefgroep/gezin/.... aangekocht worden en dus door verschillende personen gebruikt worden.

           Inbegrepen

  • koffie/thee
  • ondersteuning door een vrijwilliger
  • Klei of schilderdoeken zijn steeds aan een maatschappelijke prijs te koop in het atelier

Prijs met materiaal van het atelier

Elk atelierbezoek betaal je € 15. Ben je van plan om regelmatig te komen? Dan schaf je best een beurtenkaart aan: een kaart kost € 150 en is goed voor 12 atelierbeurten (dus 10 + 2 gratis). Een beurtenkaart kan ook op naam van een voorziening/school/leefgroep/gezin/.... aangekocht worden en dus door verschillende personen gebruikt worden. 

         Inbegrepen

  • Klei en boetseermateriaal of verf en penselen en ander schildermateriaal.
  • koffie/thee.
  • ondersteuning door een vrijwilliger
  • Let op : Papier - Schilderdoeken zijn niet inbegrepen