IINTUÏTIEF CREATIEF

Intuïtief tekenen/schilderen

Creatief zijn vanuit je essentie

            

Initiatiecursus

Intuïtief tekenen/schilderen is een creatieve manier om los te komen van je denkprocessen, rust te vinden in je hoofd om zo dichter te komen bij je ware gevoelens in het moment zelf. Er is geen voorkennis van tekenen en of schilderen nodig.

Intuïtief tekenen/schilderen is een vorm van creativiteit waarbij het proces, het beleven van je intuïtieve bewegingen belangrijker is dan het eindresultaat  ( alhoewel er prachtige werken kunnen ontstaan ). In feite werk je op een  bezinnend, kunstzinnig en  creatieve manier aan jouw zelf. Het is op een genietende manier luisteren naar je innerlijke bewegingen en je ware zelf.

Wat mag je verwachten tijdens deze workshop

Van 10.00u. tot +- 16.00u.

  • We stellen ons even voor, vergezeld van een kopje thee of koffie en versnapering.
  • We starten met korte meditatieve ontspanningsoefeningen, om zo rust te vinden in ons hoofd. Als we rust gevonden hebben in ons hoofd, kunnen we de mallemolen van het dagelijks leven los laten en dichter bij onszelf komen.
  • Vanuit die ontspanning maken we onder begeleiding ons eerste kunstwerkje die onze creatieve stroom op gang zal brengen. 
  • Tussendoor lunchen we samen ( zelf meebrengen ) en als je behoefte hebt om even te gaan wandelen kan dit in de prachtige biotoop waar de workshops doorgaan.
  • In de tweede helft van de dag maak je onder begeleiding een tweede kunstwerkje door te experimenteren met materialen, technieken en kleuren. Aan de hand van een paar evaluatie vragen kan je kan je je kunstwerkje evalueren.
  • Deze cursus wordt verschillende keren in het jaar gegeven. Kijk voor de data en tijden in de Agenda


Workshops Intuïtief creatief in 6 sessies(+- 2 uren)

We vertrekken vanuit een bepaald thema of als je dat wenst bepaal jezelf je thema.

Onder begeleiding hanteren we een bepaalde techniek om zo voor jouw een hartverwarmend en authentiek kunstwerk te creëren.

Deze cursus bevat 6 sessies waar we kennis maken met allerlei technieken, zoals nat - in nat -, drup -, was-technieken, energetische krabbels en zoveel meer. Bij deze technieken leren we dichter bij ons zelf te komen, los te laten, kleuren intuïtief aan te voelen, bezinnen, enz...

In deze workshops beslis jezelf op welke ondergrond je gaat werken. Dat kan op doek, allerlei soorten papier of in je persoonlijk kunstdagboek.

Deze workshops worden verschillende keren in het jaar gegeven. Kijk voor de data en tijden in de Agenda

                                                       Contactgegevens :                                                               

Intuïtief tekenen/schilderen bij Philippe Waldack

www.intuitief-schilderen.be

Info@vedicartbrugge.be

Varendreef 4,  8020 Hertsberge ( Oostkamp )

Tel : 050824062 of 0473/608200

Rekeningnummer : Philippe Waldack   BE13 3770 7763 9039