Intuïtief tekenen en schilderen - donderdagsessies

VAN LOGICA NAAR INTUÏTIE

Tijden: Van 10.00u. - 13.00 uur.
Kosten: 200 incl. alle materialen + workshop + koffie/thee
Data: 12 en 26 mei, 9 - 23 en 30 juni 13, 20 en 27 november, 11 december.

Het zijn verwarrende tijden waarin de maatschappij, zoals wij die kennen, zich niet langer kan handhaven. De tijd waarin we alles mentaal beredeneren en de logica als leidraad nemen is op z'n retour. Dit kan voor jou onzekerheid en onrust met zich meebrengen.

Ik geloof dat we meer op onze eigen waarheid moeten gaan vertrouwen en díe wijsheid is van een andere orde. Maar hoe doe je dat? Luisteren naar je innerlijke stem, naar je gevoel en intuïtie.... Weet dat dat ook in jou aanwezig is! Creativiteit kan het pad zijn wat je daar naar toe leidt.

Ik biedt het intuïtieve schilderen aan om te leren luisteren naar je innerlijke stem. Opnieuw leren spelen, zonder geblokkeerd te worden door een eindresultaat. Welke kleur, vorm en beweging wil ik maken, wat leeft écht in mij. Natuurlijk kunnen er ook emoties langskomen, dat hoort bij het proces van loslaten en ontdekken. Maar er is ook plezier en vreugde door je te verbinden met je innerlijke stem. Je wordt hierin door mij begeleid qua kennis en gevoel, ik sta naast je en kan goed luisteren.

De ochtenden beginnen altijd met een korte meditatie, een thuiskomen bij jezelf.

Schrijf je hier in