Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid

Vedic art - intuitief tekenen/schilderen

www.intuitief-schilderen.be

Ik heb een reservering maar ik dien de reservering te wijzigen of annuleren, wat doe ik nu?

Antwoord

Ik heb een activiteit gereserveerd (workshop - cursus)
Contacteer mij op +32473608200 direct om de belevenis te wijzigen of annuleren. Gelieve op te merken dat de mogelijkheid om de activiteit te wijzigen of annuleren afhankelijk is van de annuleringsvoorwaarden.

Annulering van opleiding of cursus

De overeenkomst tot het volgen van een opleiding of cursus dient aangemerkt te worden als een opdrachtovereenkomst. Dit betekent dat i.v.m. het annuleren dezelfde regels gelden als bij het annuleren van een opdrachtovereenkomst.

Wederpartij is consument

Een consument kan de overeenkomst voor het volgen van een opleiding of cursus te allen tijde opzeggen zonder schadevergoeding verschuldigd te zijn. Annuleringskosten worden gezien als een schadevergoeding. Bij de voortijdige beëindiging van een dergelijke overeenkomst kan wel een redelijke vergoeding aan de consument in rekening worden gebracht. Deze redelijke vergoeding is afhankelijk van de aantoonbare kosten die gemaakt zijn. Kosten voor boeken en overig (studie)materiaal blijven bij een annulering verschuldigd.

Wederpartij is zakelijke klant

Indien een zakelijke klant de overeenkomst voor een opleiding of cursus annuleert, dan is het wel mogelijk annuleringskosten in rekening te brengen. Wilt u de mogelijkheid hebben om annuleringskosten in rekening te brengen, dan is het verstandig de hoogte van de annuleringskosten duidelijk op te nemen in uw algemene voorwaarden en/of in de overeenkomst. De hoogte van de annuleringskosten kan afhankelijk worden gesteld van het moment waarop de overeenkomst wordt geannuleerd.en...