VEDIC ART                   intuïtief tekenen/schilderen 

Vedic Art is opgericht door de Zweedse kunstenaar Curt Källman (1938-2010). Hij verenigde de traditionele schilderkunst met de Vedische filosofie

Zeil op de rivier van kunst en leven, je persoonlijk avontuur tegemoet.


Vedic art staat open voor iedereen of je ervaring hebt in tekenen of schilderen heeft geen belang. 

EEN ZAADJE OP ZICHZELF IS EEN MYSTERIE

HET IS TEGELIJKERTIJD HET BEGIN

EN HET EINDE VAN ALLES.

Alle kennis om te creëren is al in ons aanwezig, zoals een zaadje van een bloem "weet" hoe uit te groeien tot een bloem.. Wanneer de natuur zijn eigen stroom volgt, is alles perfect en in balans. Ook dit gebeurt in ons wanneer we ons laten leiden door de creatieve stroom binnenin. 

Deze cursus bied je een manier om je mogelijkheden te verkennen en contact op te nemen met je eigen creatieve intelligentie.

Doorheen inspirerende teken-en schilderopdrachten maak je kennis met de 17 principes en ontdek je de connectie tussen je eigen leven en wat er zich ontwikkelt en verschijnt op je doek. Op deze manier kom je spontaan in contact met de 3 niveaus in Vedic Art: de schildertechnische basiskennis, je persoonlijke creativiteit en je innerlijk bewustzijn.

Hoe verloopt een cursus?

De cursussen vinden plaats in een gemoedelijke sfeer.
De 17 prinicipes zijn praktische tools om onze creativiteit weer te doen stromen, ze omvatten de verschillende aspecten van het creatieve potentiëel waarmee we geboren zijn.
Daarom voelen ze ook familiair aan, we herkennen ze vanuit het dagelijkse leven of wanneer we voordien al geschilderd hebben. Ze spreken over het natuurlijke leven en creativiteit.
Elke dag komen we samen voor één of meerdere korte momenten, afhankelijk van de cursus die je volgt, waarin de teacher de principes één voor één doorgeeft. Daarna ben je vrij om te schilderen.
​Vrijheid is de sleutel!
Vedic Art nodigt je uit om wakker te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces, in het leven en in de creativiteit.
Terwijl je schildert ontwaken gevoelens, je komt meer en meer thuis bij jezelf en tegelijk zal je het hele proces van creatie ervaren. Op dat moment smelten kunst en het leven samen.
Je teacher is aanwezig voor ondersteuning of als je iets wil delen maar komt niet in jouw persoonlijke ruimte gedurende je schilderproces. Dit geeft je de veiligheid om het plezier van het creëren te ervaren, alles is goed, niets moet. Er wordt niet vergeleken, niet geoordeeld, geen commentaar gegeven. Het gaat over jouw persoonlijk avontuur, jouw spel met vormen en kleuren die vanuit je binnenste naar buiten komen.

Doe jezelf een plezier en maak je innerlijke reis langs deze creatieve cursus.

Contactgegevens

Bedrijf : Vedic art brugge :

Adres : Komvest 21  - 8000 Brugge

Tel : 0473/608200

Website : www.intuitief-schilderen.be

E-mailadres : Info@intuitief-schilderen.be

Rekeningnummer : BE13 3770 7763 9039