VEDIC ART                   intuïtief tekenen/schilderen 

Erkend ambacht

Ik heb de erkenning als ambachtsman gekregen en onderscheiden in de sector van mijn activiteiten.

Overhandigd door de Commissie ambachtslieden georganiseerd door de FOD Economie.  

Zeil op de rivier van kunst en leven, je persoonlijk avontuur tegemoet.


Vedic art staat open voor iedereen of je ervaring hebt in tekenen of schilderen heeft geen belang. 

EEN ZAADJE OP ZICHZELF IS EEN MYSTERIE

HET IS TEGELIJKERTIJD HET BEGIN

EN HET EINDE VAN ALLES.

Wat is Vedic art?

  • Vedische kunst is een schilder methode bestaande uit 17 principes en is ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar Curt Källman (1938 – 2010)

  • Vedische kunst is een natuurlijke, eenvoudige methode gebaseerd op de verbinding van de mens met de creatieve krachten van de Kosmos, die we vertalen in onze aardse activiteiten.

  • Wat we kunnen zeggen is dat ieder mens, ongeacht waar hij of zij woont, hoe oud hij of zij is alles in zich heeft. Allemaal mogelijkheden om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Wat er nog ontbreekt is een methode om dit tot leven te brengen.

  • De Vedische kunst is gebaseerd op het zelfde principe als wanneer een zaadje wordt geplant en begint te groeien. Dan weet het vanuit zijn eigen innerlijke kracht hoe het moet.

  • De mensheid is dit vergeten. Dit is de reden waarom we overweldigd worden door externe informatie en kennis en ons eigen fenomenale vermogen zijn vergeten om onszelf te genezen en onszelf te ontwikkelen en vrije zielen te worden.

  • De Vedische kunst is gebaseerd op een oude wijsheid die feitelijk bestaat tussen de absolute eeuwige wereld en de gemanifesteerde relatieve wereld. Wat kwantumfysici vandaag de dag onderzoeken en wat zij de kloor ertussen noemen. Wat is daar? Je krijgt hier toe toegang in de Vedische kunst en zo begint de reis naar jezelf.

  • Kunstenaars hebben altijd gestaan voor het behoud van het geboorterecht van de mens om de ziel te bevrijden en zo te leven dat we altijd een stap dichterbij komen en dit is wat Vedische kunst zo mooi maakt.

  • Al wat je doet en zal tevoorschijn komen in deze cursus is in feite altijd goed omdat het jouw persoonlijk innerlijk proces is. Je heeft jezelf de ruimte om te ont-moeten, te verkennen en te ont-dekken. Het gaat niet zozeer over het eindresultaat van het creatieve werk, het gaat meer over je innerlijk proces van beleving in het hier en nu.

Veel succes


Hoe verloopt een cursus?

De cursussen vinden plaats in een gemoedelijke sfeer.
De 17 prinicipes zijn praktische tools om onze creativiteit weer te doen stromen, ze omvatten de verschillende aspecten van het creatieve potentiëel waarmee we geboren zijn.
Daarom voelen ze ook familiair aan, we herkennen ze vanuit het dagelijkse leven of wanneer we voordien al geschilderd hebben. Ze spreken over het natuurlijke leven en creativiteit.
Elke dag komen we samen voor één of meerdere korte momenten, afhankelijk van de cursus die je volgt, waarin de teacher de principes één voor één doorgeeft. Daarna ben je vrij om te schilderen.
​Vrijheid is de sleutel!
Vedic Art nodigt je uit om wakker te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces, in het leven en in de creativiteit.
Terwijl je schildert ontwaken gevoelens, je komt meer en meer thuis bij jezelf en tegelijk zal je het hele proces van creatie ervaren. Op dat moment smelten kunst en het leven samen.
Je teacher is aanwezig voor ondersteuning of als je iets wil delen maar komt niet in jouw persoonlijke ruimte gedurende je schilderproces. Dit geeft je de veiligheid om het plezier van het creëren te ervaren, alles is goed, niets moet. Er wordt niet vergeleken, niet geoordeeld, geen commentaar gegeven. Het gaat over jouw persoonlijk avontuur, jouw spel met vormen en kleuren die vanuit je binnenste naar buiten komen.

Doe jezelf een plezier en maak je innerlijke reis langs deze creatieve cursus.

Contactgegevens

Bedrijf : Vedic art brugge :

Adres : Komvest 21  - 8000 Brugge

Tel : 0473/608200

Website : www.intuitief-schilderen.be

E-mailadres : Info@intuitief-schilderen.be

Rekeningnummer : BE13 3770 7763 9039

Algemene voorwaarden van het bedrijf :: www.Intuitief-schilderen.be