EEN COLLAGE MAKEN VAN JE WARE ZELF

Een collage maken van je intuïtieve wijsheid !

Kennismakingsworkshop

Kennismakings-workshops

Maart

Vrijdagmorgen 20/03 : van 10.00u tot 12.30u.

Vrijdagavond 27/03 : van 18.00u. tot +- 20.30u.

Prijs : € 35 inclusief alle materialen, koffie en thee inbegrepen.Vermits deze workshop doorgaat met max. 6 personen aan een grote tafel is het van belang dat je je tijdig inschrijft voor deze workshop.

Deze workshop gaat verschillende keren in het jaar door. Meer info omtrent nieuwe data via de maandelijkse nieuwsbrieven.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Deze collagetechniek is veel meer dan gemakkelijk, goedkoop en snel. De plaatjes die je kiest, degene die jouw aandacht op een dwingende manier trekken, zullen je ook lang nadat de kaart is gemaakt, schokken van verrassing en inzicht geven.

Een collage maken van je eigen ziel is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen zielkaarten maakt. Het heeft je direct toegang tot je eigen bron van wijsheid. Op een creatieve en verrassende manier krijg je zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema's die er spelen en het pad dat je loopt. 

Jouw eigen zielkaarten ondersteunen je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven. 

  • In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
  • In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte zielkaarten raadplegen. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

Door de kaart te lezen spreekt de kaart als het ware tegen je. De energie van de kaart wordt verwoord. Daarom is het niet belangrijk dat de kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.

De kaart zegt iets over een deel van jou. Alsof je via een vergrootglas kijkt. Door die focus en doordat je de kaart intuïtief hebt gemaakt kun je een verrassend inzicht over jezelf krijgen. Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Het kan een antwoord geven op een vraag die je al een tijd had of een richting aangeven waarop je de komende tijd je aandacht kunt vestigen omdat het blijkbaar belangrijk voor je is.

Het voelt als echt iets van jezelf. Je krijgt zicht op jouw essentie, daarom klopt het ook voor je en gaat je hart er letterlijk sneller van kloppen.

Deze manier van collage maken is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. veel cursisten ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid de workshop van het begin tot het eind.

Ik verzorg ongeveer elke maand een kennismakings-workshop waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Meer info omtrent data langs de maandelijkse nieuwsbrief. 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief :

https://www.intuitief-schilderen.be/schrijf-je-in-voor-de-nieuwsbrief/

Daarnaast geef ik op aanvraag workshops-op-maat voor gezelschappen en bedrijven.


Budgetindicatie :

 Alle materiaal + workshop + verplaatsing inbegrepen )

Locatie :

te bepalen door groep of bedrijf.

Vanaf 5 personen. Max 25 pers. = € 35 p.p.

Locatie te bepalen door mij

Vanaf 5 pers. Max. 25 personen = € 40p.p.

Duurtijd :

+- 3 uur ( naargelang bezetting )

Gericht op :

 groepsactiviteit en bedrijven


Schrijf je hier in voor de workshop

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.