De kracht van verf, als helende kracht in je leven.

Workshop intuïtief schilderen

De kracht van verf, als een helende kracht in je eigen leven gebruiken.

Ik stapte op het doek vol emoties, gedachten en gevoelens, waardoor ik me eerlijk gezegd behoorlijk angstig voelde. Gelukkig heeft schilderen altijd gediend als een krachtige manier om bij mezelf thuis te komen, mijn geest te kalmeren en mijn ziel te kalmeren, dus ik wist dat ik op de juiste plek was. Ik wist dat een verschuiving mogelijk was.

Ik wist niet wat er zou komen, maar ik wist dat het allemaal een veilige plek zou hebben om te landen.

Dit wetende, kwam ik opdagen met de bedoeling om mijn wervelende gedachten en vele emoties uit mijn lichaam en geest en op het canvas te verplaatsen - om ze een plek te geven om buiten mij te bestaan, zelfs voor slechts een korte tijd.

Wat er op het doek gebeurde, heeft me echt verrast (waar ik altijd van hou!). Zonder het einde van het verhaal te verklappen, wil ik alleen zeggen dat dit schilderij aanvoelt als een levende, ademende weerspiegeling van het moment waarop het werd gemaakt.

Ik hoop dat deze sessie voelt als een uitnodiging voor JOU om de kracht van verf als een helende kracht in je eigen leven te gebruiken - om perfectie los te laten, je oude gewoonten los te laten en naar de rand van je eigen levendigheid te stappen wetende dat wat er ook doorkomt, precies is wat je nu nodig hebt.

Wanneer ? 

Zaterdag 17 juni of zaterdag 22 juli 2023.    

Van 10.00u. tot 16.00u.

Deze workshop kan ook op reservatie

( schrijf je in via het inschrijvingsformulier)

Waar ?

Komvest 21    8000 Brugge ( naast rijschool Topper ). Ruime parkeerplaats. Gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Prijs ? 

€ 70 : 

Les + alle materiaal + drank inbegrepen.

P.s : doe kledij aan die tegen een spatje kan of breng short mee. Breng eventueel een lunch mee.

Schrijf je hier in

Deze workshop gaat verschillende keren in het jaar door. Meer info omtrent nieuwe data via de maandelijkse nieuwsbrieven.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief